Visvoeders

Lokvoer & vis aas

Hengelsport Michiels voorziet al jaren hengelsportenthousiasten, kleinhandels en groothandels in zowel België als het buitenland van allerlei soorten lokvoer & vis aas. Bij ons ben je zeker dat je kwaliteit krijgt voor je geld, welk soort lokvoer je ook koopt.

Vis aas kiezen

Vrijwel het belangrijkste onderdeel van hengelsport is het aas dat je gebruikt. Er is een groot aantal aas beschikbaar. Deze verschillen niet enkel qua grootte, maar ook qua soort. Een karpervis verkiest bijvoorbeeld een ander soort aas dan een steurvis. Een tip: voor forelvissen en witvissen is levend vis aas ideaal.

 Je kan je dus best goed voorbereiden zodat je zeker het juiste aas gebruikt voor de vis die je wilt vangen. Ben je nieuw in de wereld van hengelsport of wil je eens een andere soort vis gaan hengelen? Vraag ons gerust welk soort aas je best kan gebruiken!

Hengelsport Michiels vis aas en lokvoer

Levend vis aas

Levend aas is nog altijd minstens even populair als kunstaas en dood aas. Dit is logisch omdat je de vis lokt met beestjes waar ze zelf op jagen. 

Bij Hengelsport Michiels is ons levend aas altijd van hoge kwaliteit en beschikbaar tegen een aangename prijs. Toch is er één vis aas die nog een niveau hoger presteert dan de andere. Onze maden worden gekweekt in de allerbeste omstandigheden! Overtuigen onze foto’s je niet? Kom dan gerust eens langs om ze te inspecteren.

Kunstaas

Vissers die liever geen levend aas gebruiken, kunnen terecht bij ons voor kunstaas. Dankzij onze leveranciers hebben we ook voor kunstaas een groot assortiment. Enkele voorbeelden van wat je bij ons vindt:
– Pluggen
– Jerkbaits
– Spinners
– Lepels

Zoek je iets dat niet in onze catalogussen staat? Geef gerust een seintje. Via onze contacten kunnen we je in de meeste gevallen verder helpen!

Lokvoer

Met het lokvoer van Hengelsport Michiels ben je zeker dat de vissen je niet kunnen weerstaan. Om ons voer nog een extra boost te geven kan je zelf experimenteren met particles en pellets!

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal soorten lokvoer zoals meel, maïs, korrels en boilies. Stem het lokvoer dat je koopt dus goed af op het type vis dat je gaat hengelen! Voor tips en tricks kan je hiervoor ook bij ons terecht. We helpen je graag verder.

Koekjesmeel (ijswafel) 500gr